Om Berga Träningsstudio

Berga Träningsstudio ligger i Tenhult och ägs och drivs av Anna Oscarsson. Vi på Berga lägger stor vikt vid personlig service och gemenskap, vilket visar sig i träningsglädjen i våra lokaler. Här erbjuds ett brett träningssortiment för alla åldrar, personligheter, nybörjare som van, gammal som ung. Hos oss kommer du att uppleva en positiv atmosfär som gör träningen rolig och givande. Berga Träningsstudio erbjuder ett brett träningssortiment. Vi har styrke- och konditionsmaskiner, fria vikter samt ett stort utbud av olika sorters gruppträningspass. Vi erbjuder även personlig träning och kostrådgivning.  Vi på Berga Träningsstudio lägger stor vikt vid personlig service och gemenskap och erbjuder träning till enskilda personer, företag och föreningar. Hos oss är träningen enkel, variationsrik, utmanande och rolig! Vi på Berga Träningsstudio vill hjälpa människor att må bättre och det gör vi genom att motivera, inspirera och erbjuda träning som passar individens förutsättningar och målsättningar. Kom förbi oss så hjälper vi till att hitta en träningsform som passar just Dig.

Är ditt företag intresserad av träning erbjuder vi lösningar som skapar friskare medarbetare och som långsiktigt även förbättrar lönsamheten i företaget.

Berga Träningsstudio arbetar ständigt för att utvecklas och vårt mål är att utöka verksamheten till såväl yta som innehåll.

VARMT VÄLKOMNA TILL OSS PÅ BERGA TRÄNINGSSTUDIO