Vi har ett stort utbud av olika gruppträningspass som passar alla. Våra duktiga instruktörer inspirerar dig och hjälper dig med tekniken så att du får ut det bästa av träningen.
Styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom kroppen på en timme. Enkelt och mycket effektivt.
Är en modern version av step-up med ledorden energi, kraft och glädje! Det är ett enkelt, atletiskt och roligt pass där du använder en höj- och sänkbar låda och tränar till motiverande musik. Tränar du regelbundet kan du förbättra flåset, bli mer koordinerad och öka din styrka.
Ett pass med massor av kraft och energi där du kan leva ut dina kampsportsdrömmar och ha kul! Till inspirerande musik och med effektiva tekniker från karate, taekwondo, kung fu, kickboxning, muay thai och tai chi utmanar du din fantasimotståndare.
Är en perfekt blandning av yoga, thai chi och pilates som gör dig fokuserad och lugn. Du tränar styrka och rörlighet till skön och följsam musik. Tränar du regelbundet blir du starkare och smidigare i hela kroppen, samtidigt som du får en bättre hållning och balans. Är en perfekt blandning av yoga, thai chi och pilates som gör dig fokuserad och lugn. Du tränar styrka och rörlighet till skön och följsam musik. Tränar du regelbundet blir du starkare och smidigare i hela kroppen, samtidigt som du får en bättre hållning och balans.
Är en snabb och effektiv träning på endast 30 min. Baserat på banbrytande, vetenskapliga undersökningar är Les Mills Core det perfekta passet för att få vältränade mag-och rygg muskler. Vi jobbar med dynamiska övningar för mag, rumpa och rygg. Klassen innehåller alternativ som passar alla, från nybörjare till avancerad.

MAXIMERA DIN UTHÅLLIGHET!!
Här använder du din egna kroppsvikt och tränar högintensivt för att förbättra din kondition. Den unika sammansättningen av rörelser ger dig en hög energiförbrukning som fortsätter efter att passet är slut. Det är vetenskapligt bevisat att GRIT CARDIO levererar snabba resultat.

Den optimala blandningen av styrka, kondition och bålträning, en komplett träning på 30 eller 45 minuter. Funktionell träning som hjälper dig att förbruka energi, bygga upp din kondition och styrka, samtidigt som du förbättrar din flexibilitet, balans, smidighet och bålstyrka.
RPM är enkel, rolig och effektiv cykelträning inomhus där du cyklar till rytmen av kraftfull musik. Ge dig ut i cykelterrängen över utmanande backar och berg, fartfyllda raksträckor samt pulshöjande intervaller som får dig att spurta över mållinjen.

MAXIMERA DIN STYRKA!!

GRIT STRENGHT är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och stepbräda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig en effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Prestera fortare och på en högre nivå med GRIT STRENGHT.

Les Mills Sprint är inget vanligt cykelpass, utan 30 min högintensiv träning där du använder cykeln som ett verktyg, för att snabbt ta dig mot dina träningsmål. Passet är baserat på den senaste forskningen kring högintensiv intervallträning (HIIT) och inspirerat av disciplinen Sprint inom cykelsport.

MAMA CORE

Övningarna är anpassade för den nyblivna mamman med fokus på bäckenbotten samt stärkande rygg och bålövningar. Under klassen är det självklart okej att amma, byta blöja och leka med barnet.
SENIORGYMPA
Träning för dig som är lite äldre eller bara vill träna i ett lugnare tempo. Varje pass är 45 min långt. 
DANSAEROBICS
Ett fartfyllt konditionspass inspirerat av dans. Det förbättrar konditionen och koordinationsförmågan.
CYKLING
Effektiv kondition och förbrännings träning på cykel för alla nivåer. Välj mellan 30, 45 och 55 min. Garanterart svettigt!
Oavsett om du är van att styrketräna eller precis har börjat, kommer Les Mills Strength Development att ta din träning till en helt ny nivå. Passet är 45 minuter och uppdelat på 12 helt olika pass, som är vetenskapligt utformade för att hjälpa dig bli att starkare. Där övningarna utförs långsamt och kontrollerat. Du kommer med hjälp av din instruktör lära dig styrketräningens grunder och hur du genomför alla övningar på ett säkert och effektivt sätt för att maxa dina resultat.

HÖG-INTENSIV TRÄNING FÖR DIG SOM VILL ÖKA DIN SPÄNST OCH EXPLO-SIVITET!!

GRIT Athletic är intervallträning med fokus rörelser och hopp som ger spänst och snabbhet. Du använder både din egen kropp som vikt, fria vikter och en step bräda. Passet är 30 min långt och ger dig en högintensiv träning med korta vilopauser mellan intervallerna. Athletic är sport inspirerat och passar dig som gillar att höja pulsen och vill ha intensitet.